Primrock söker marknadsorienterade talanger

Primrock söker fem till sju marknadsorienterade talanger med intresse för förnyelsebar energi som vill göra ett exceptionellt bidrag till vår tillväxt. Vi erbjuder en intensiv och spännande resa med start 1 april 2022. Placering i Stockholm eller Helsingborg.

Vi letar efter kandidater som har talang för marknadsorienterad utveckling och ett starkt engagemang för att medverka i en snabb omställning till ett 100% förnyelsebart energisystem.  Vi tror att våra nya teammedlemmar gillar tuffa utmaningar och högt arbetstempo i energiomställningens framkant. 

LEDIGA TJÄNSTER (SISTA ANSÖKAN 6 JANUARI 2022)

Project Developer (Stockholm)
Sales Development Representative, SDR (Stockholm)
Associate Project Developer (Helsingborg)
Sales Development Representative (Helsingborg)
Key Account Manager KAM (Stockholm)
Associate Content Manager (Helsingborg)
Content Manager (Stockholm)

FRÅGOR

Frågor om tjänsterna eller rekryteringen besvaras av styrelseordförande Mattias Ganslandt ([email protected]) eller verkställande direktör Gustav Bergquist ([email protected]). Mer information om Primrock hittar du på vår hemsida www.primrock.eu.

OM PRIMROCK

Primrock AB är Sveriges ledande oberoende leverantör av balanstjänster till elsystemet. Vi är marknadsorienterade, innovativa och snabbväxande. Vår ambition är att bidra med distribuerad kapacitet som underlättar övergången till ett 100% förnyelsebart energisystem. Våra unika, multifunktionella batterienergilager kompletterar intermittent produktion (i form av vindkraft och solceller) och bidrar med effekt för ultrasnabb laddning av elfordon. Den senaste tolvmånadersperioden har vi tiodubblat vår omsättning och vår ambition är att växa minst lika mycket 2022. Innan årsskiftet kommer vi komplettera vårt team med kvalificerade medarbetare som vill vara med när vi förbättrar och reformerar elsystemet med helt nya lösningar.

Power Without Compromise

Copyright © 2020-2021 Primrock AB. All Rights Reserved